2017-01-23 08:42


Ce se va întâmpla cu zecile de miliarde ale lui Mubarak?

 |  16:16
Ce se va întâmpla cu zecile de miliarde ale lui Mubarak?

Nu există niciun Mubarak în topul Forbes al celor mai bogaţi oameni ailumii, dar ar trebui să fie, susţine , preluat de Realitatea.net.

Imaginea 1/1

Şi-a dat demisia după 30 de ani de domnia asupra Egiptului, dar nu aredeloc grija zilei de mâine. Dimpotrivă, ar putea fi cel mai bogat om alplanetei. E vorba, fireşte, despre Hosni Mubarak, cel care vineri a renunţat lafuncţie, sub presiunea străzii şi a armatei.

Cotidianul britanic The Guardian, care citează surse din OrientulMijlociu estimează că averea lui Hosni Mubarak ar putea fi între 40 şi 70 demiliarde de dolari. Spre comparaţie, cel mai bogat om al planetei – mexicanulCarlos Slim – ar avea doar 54 de miliarde de dolari, iar Bill Gates, patronulMicrosoft, ar avea cu un miliard mai puţin.

Cel mai probabil, banii lui Mubarak nu se află depozitaţi în Egipt.Guvernul elveţian a anunţat că a îngheţat temporar orice depozit aflat înbăncile elveţiene care ar putea conduce la Mubarak, într-o acţiune deloc tipicăpentru o ţară în care secretul bancar eraconsiderat sfânt. Alţi bani ai lui Mubarak s-ar afla în băncile britanice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-04-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image