2018-12-16 03:51


Cea mai puternică rusoaică de la Ecaterina cea Mare

 |  16:36
Cea mai puternică rusoaică de la Ecaterina cea Mare

Unul dintre aliaţii apropiaţi ai premierului rus Vladimir Putin, Valentina Matviyenko, a obţinut o importantă victorie după ce a obţinut un mandat în Consiliul Federal, camera superioară a Parlamentului Rusiei. Matviyenko este acum favorită să devină preşedinta camerei, fiind una dintre preferatele lui Putin, dar şi a preşedintelui Dimiti Medvedev, BBC. Postul menţionat echivalează cu cea de-a treia funcţie în stat, în Rusia. Dacă membrii Consiliului Federal, loiali tandemului Putin-Medvedev, vor oficializa numirea acesteia ca preşedintă a camerei, Valentina Matviyenko va deţine cea mai înaltă funcţie în stat a unei femei, de la Ecaterina cea Mare, fosta împărăteasă a Rusiei, în secolul al XVIII-lea.

Reprezentanţii opoziţiei au criticat vehement victoria protejatei lui Putin, descriind rezultatul votului, de 95% în favoarea acesteia, drept o fraudă. „Este 100% fraudă, nu vot”, a declarat liderul opoziţiei, Boris Nemţov, pe blogul său. Matviyenko a fost din 2003 guvernatorul oraşului Sankt Petersburg, cel de-al doilea oraş ca mărime din Rusia şi locul de origine atât al premierului Vladimir Putin, cât şi a preşedintelui Medvedev.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


AZA
22 Aug 2011

Pare a avea aceeasi tipologie cu VP, dar unei femei nu-i sta bine. Se reliefeaza mai bine dorinta de putere si energia pusa în joc pentru a o obtine. VP are acel ceva de domn care îi da o tusa de eleganta. La dansa nu prea ..
Random imageUltimele stiri


loading...