2016-10-27 10:21

ULTIMA ORA


Ceaţa afectează cursele aeriene

 |  08:58
Ceaţa afectează cursele aeriene

Ceaţa a afectat miercuri dimineaţă cursele aeriene care urmau să aterizeze pe aeroporturile bucureştene determinând întârzieri de peste 30 de minute. De asemenea, trei aeronave au aterizat pe alte aeroporturi din ţară din cauza condiţiilor atmosferice.

'Sunt anumite curse aeriene afectate de ceaţă. La decolare singura problemă e degivrarea care trebuie efectuată, dar la aterizare sunt curse care înregistrează întârzieri: o serie de curse interne, de la Sibiu, Timişoara, Baia Mare şi una de la Chişinău. Este vorba de întârzieri mai mari de 30 de minute. O cursă a Wizz Air care trebuia să aterizeze pe Băneasa a aterizat până la urmă pe Otopeni. Alte trei curse care nu au putut ateriza la Otopeni au aterizat pe alte aeroporturi din ţară', a explicat Valentin Iordache, director de comunicare la Compania Naţională Aeroporturi.

Vizibilitatea este foarte redusă, sub 300 de metri, 'aproape de limita de categorie a celor două aeroporturi', a adăugat Valentin Iordache, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-28

TAGURI: ceaţa, aeriene, aeroporturi, curseComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cursele extreme revin cu o super-etapă de off-road la Târgoviște Trofeul CORB44 Adeventure Days, care va conta pentru cea de-a șasea etapă a Campionatului... 07 Oct 2016 | (0)
Judeţe din Transilvania, sub cod galben de ceaţă Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineața, mai multe avertizări Cod... 24 Oct 2016 | (0)