2016-10-25 18:47

ULTIMA ORA


Ceața afectează traficul rutier în mai multe zone ale țării

 |  08:27
Ceața afectează traficul rutier în mai multe zone ale țării

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române avertizează că circulația se desfăşoară joi dimineaţa în condiţii de ceaţă pe drumurile din unele zone ale ţării. Șoferii trebuie să folosească luminile de ceaţă împreună cu cele de întâlnire, să circule cu viteză adaptată şi să nu se angajeze în depăşiri riscante, potrivit recomandărilor poliţiştilor rutieri.

Traficul se desfășoară în condiții de ceață pe autostrada A2 Bucureşti - Cernavodă, vizibilitatea fiind de aproximativ 100 de metri pe unele tronsoane, în judeţul Vrancea vizibilitatea scade sub 50 de metri pe DN2 (E85) şi pe DN24 Tişiţa - Tecuci, în judeţul Gorj ceaţa reduce vizibilitatea sub 50 de metri pe DN66 (E79) în zona Rovinari pe tronsonul Bâlteni - Vârţ, iar în judeţul Braşov vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri pe DN1, în zona Făgăraş - Perşani, pe DN13 la Rupea şi pe DN73 în zona Fundata, potrivit informaţiilor furnizate de dispeceratele de poliţie. În zonele unde există porţiuni de carosabil umed trebuie luată în calcul şi posibilitatea formării poleiului, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-01

TAGURI: ceață, traficComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Judeţe din Transilvania, sub cod galben de ceaţă Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineața, mai multe avertizări Cod... 24 Oct 2016 | (0)
Meteorologii au emis Cod galben de ceață în Moldova Meteorologii au emis, luni, o avertizare nowcasting Cod galben de ceață, valabilă în patru... 17 Oct 2016 | (0)