2018-07-16 21:31


Cei trei morți în incendiul din Italia ar fi de origine română

 |  20:15
Cei trei morți în incendiul din Italia ar fi de origine română

Cele trei persoane care au fost găsite moarte în incendiul declanşat într-o casă părăsită din Cosenza, în sudul Italiei, ar fi de origine română, potrivit primelor elemente ale anchetei, relatează Corriere della Sera, în ediţia electronică.

Una dintre victime ar fi un bărbat care stătea deseori în faţa unui supermarket din regiune şi care folosea o cârjă deoarece avea probleme la un picior. Trei cadavre ale unor persoane fără adăpost au fost găsite carbonizate într-o casă veche şi părăsită din centrul Cosenza, în sudul Italiei, de către pompierii italieni, a anunţat sâmbătă agenţia Ansa, citată de AFP.

După ce au stins flăcările, pompierii au descoperit trei cadavre. Incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit, o sobă veche fiind legată la reţeaua electrică printr-un cablu improvizat, potrivit Mediafax

Adi, un tânăr imigrant marocan fără adăpost, care îşi petrece în general nopţile în gară dar care în noaptea respectivă a dormit la etajul casei incendiate, a scăpat ca prin miracol. "Eram beat şi nu mi-am dat seama de nimic", le-a spus el poliţiştilor, veniţi să îl trezească.Casa, avariată şi cu geamurile sparte, era un refugiu pentru persoanele fără adăpost din oraş.Cosenza este o regiune afectată de sărăcie, unde rata şomajului în rândul tinerilor este ridicată şi unde trăiesc numeroşi imigranţi proveniţi în special din Africa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-11-18

TAGURI: morţi, Italia, incendiu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Un nou CUTREMUR în zona Buzău Acum 4 ore | (0)
Eveniment

Apa Nova