2019-03-20 11:28


Cel mai vânat traficant de droguri din lume pledează vinovat

 |  15:47
Cel mai vânat traficant de droguri din lume pledează vinovat

Christopher Coke, un traficant de droguri notoriu la nivel internaţional, a cărui arestare şi extrădare în Statele Unite a fost precedată de un adevărat război între traficanţi şi forţele de ordine pe străzile din capitala Jamaicăi, a pledat vinovat într-un proces în care este acuzat de escrocherie şi asalt armat.

Iniţial, Coke pledase nevinovat la prima înfăţişare în faţa tribunalului după extrădarea în SUA, potrivit CNN. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 23 de ani, precum şi plata unor daune de 500.000 $. Coke, în vârstă de 42 de ani, a condus timp de aproape două decenii o organizaţie criminală denumită „Presidential Click” sau „Shower Posse”, care se ocupa cu traficul de arme şi droguri pe care le livra în New York şi Miami.

În mai 2010, o tentativă eşuată de arestare a lui Coke a degenerat într-un conflict armat între susţinătorii acestuia din cartierul „Tivoli Gardens” din capitala jamaicană Kingston, şi forţele de ordine, timp de mai multe zile. În urma violenţelor, 76 de persoane, dintre care 73 de civili, şi-au pierdut viaţa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...