2017-01-22 12:17

ULTIMA ORA


Cesaria Evora promite un concert de retragere pe scena Sălii Palatului

 |  13:14
Cesaria Evora promite un concert de retragere pe scena Sălii Palatului

Cesaria Evora nu va mai cânta la Bucureşti, pe 5 octombrie, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, dar promite un concert de retragere pe scena Sălii Palatului, informează organizatorii show-ului pe care urma să îl susţină artista, Project Events

Cântăreaţa Cesaria Evora, în vârstă de 70 de ani, "care a ajuns în urmă cu câteva zile la Paris, acuzând o stare de mare slăbiciune", a anunţat, vineri, că îşi încheie cariera şi nu va mai susţine concertele pe care le avea programate în săptămânile următoare, potrivit unui comunicat emis de reprezentanţii casei de discuri a artistei din Africa de Sud, Lusafrica.

Potrivit reprezentanţilor casei de discuri, "noile probleme de sănătate ale cântăreţei au apărut în urma mai multor intervenţii chirurgicale pe care aceasta le-a suportat în ultimii ani, printre care şi o operaţie pe cord deschis, în mai 2010".

Cesaria Evora avea trei concerte programate în România în octombrie, la Timişoara (3 octombrie), Bucureşti (5 octombrie) şi Cluj Napoca (7 octombrie). Organizatorii de la Timişoara şi Cluj-Napoca au anunţat anularea concertelor în cursul zilei de vineri.

Pe de altă parte, reprezentanţii Project Events, organizatorii show-ului de la Bucureşti, susţin, într-un comunicat remis sîmbătă Mediafax, că Lusafrica nu a avut acceptul Cesariei Evora sau al managerului ei personal pentru a anunţa retragerea cântăreţei şi anularea următoarelor sale concerte.

"Primele veşti triste legate de sănătatea precară a artistei au fost primite miercuri, 21 septembrie, când Cesaria Evora a fost internată într-o clinică privată din Paris. În dimineaţa zilei de joi, 22 septembrie, reprezentantul Project Events, Sorin Săraru, după discuţii prelungite cu managerul artistei a decis să plece la Paris unde se află şi în prezent. Din păcate după primul buletin medical eliberat miercuri de medicii parizieni, reprezentanţii Lusafrica, casa de discuri a Cesariei Evora din Africa de Sud, fără să aibă acceptul artistei sau al managerului personal al Cesariei - Jose da Silva, fac public un comunicat de presă, preluat imediat de presa şi televiziunea din România, conform căreia artista îşi anulează toate concertele programate şi îşi anunţă sfârşitul carierei", se arată în comunicatul Project Events.

Starea de sănătate a artistei nu îi permite acesteia să susţină concerte în viitorul apropiat, dar aceasta îşi doreşte să susţină un ultim concert în România, mai informează Project Events.

Astfel, cei care au cumpărat bilete pentru concertul Cesariei Evora din 5 octombrie de la Sala Palatului pot recupera contravaloarea acestora doar de la punctele de vânzare din reţeaua Biletoo începând cu data de 28 septembrie. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului/biletelor, fără alte comisioane sau servicii şi doar pentru biletele intacte şi valide.

De asemenea, posesorii de bilete la concertul anulat au posibilitatea de a le schimba cu tichete reduse cu până la 70%, la show-urile anunţate de Project Events pentru 2011 şi 2012 (Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, "Spărgătorul de Nuci" sau Lara Fabian).

Astfel, cine a cumpărat un bilet la 50, 100, 150 sau 200 lei, primeşte un bilet la lojă, iar pentru biletele de 250 respectiv 300 lei, primeşte un bilet la loja oficială, fără a mai plăti diferenţa, în funcţie de locurile disponibile. În cazul în care spectatorii îşi doresc schimbarea biletelor, aceasta se poate face începând de marţi, 27 septembrie, doar la punctele de vânzare din reţeaua

Biletoo sau trimiţând un mail la adresa contact@biletoo.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-25Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image