2017-01-21 02:14

ULTIMA ORA


Cezar Preda: Coaliţia va merge pe sârmă în relaţia cu cetăţenii

 |  11:53
Cezar Preda: Coaliţia va merge pe sârmă în relaţia cu cetăţenii

Deputatul PDL Cezar Preda a avertizat, luni, că protestele de stradă din ultimele zile obligă coaliţia aflată la putere "să meargă pe sârmă" în ceea ce priveşte strategia de comunicare cu cetăţenii. Preda a recunoscut că PDL are probleme de comunicare şi a subliniat că dacă nu se vor găsi soluţii, partidul "va plăti".

Potrivit lui Cezar Preda, PDL ar fi putut evita protestele de stradă dacă și-ar fi îmbunătățit capacitatea de a comunica cu cetăţenii.

"Eu am spus de mai mult timp că nu este important numai să iei măsurile de austeritate, ci întreg comportamentul guvernantului când ia măsuri foarte dure trebuie să se plieze pe aceste măsuri, să comunice extraordinar de bine pentru aceste măsuri, pentru ca suportabilitatea unui neam, unui popor, să poată fi menţinută în zona aceasta coerentă sau controlabilă. Orice derapaj, orice greşeală, orice pripire în ceea ce priveşte comunicarea şi comportamentul unui asemenea parcurs greu pentru o ţară duce la excitarea cetăţeanului care este supus acestei privaţiuni, acestor constrângeri. Şi atunci cetăţeanul caută o supapă prin care să-şi spună nemulţumirea şi profită de greşelile tale sau de momente cheie", a declarat Cezar Preda.

Situaţia "te obligă începând de astăzi, toată coaliţia de guvernare, prim-ministru, miniştri, să meargă pe sârmă în comportamentul acesta de comunicare, de deschidere faţă de cetăţeanul României", susține deputatul PDL.

"Unu: e clar că acest grad de suportabilitate este atins; doi: este clar că nu ne-aşteaptă un an uşor, ne-aşteaptă un an în care trebuie să ne gestionăm privaţiunile de anul trecut; trei: suntem într-un an electoral. E clar că şi noi avem în comportamentul nostru, în comunicarea noastră, în gestionarea anumitor situaţii partea noastră de vină. Dacă nu o identificăm şi nu o dăm la o parte, vom continua aşa şi vom plăti!", a avertizat Preda, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-06

TAGURI: Cezar_Preda, cetățeni, coaliție, PDL, comunicareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIEA
16 Ian 2012

sunt intrutotul de acord ce spuneti , dar nu e prea tarziu? Osa va dea afara din partid Basescu ca precis nu ia-ti cerut aprobare!! daca pdl avea mai multe reactii si nu aproba atatea legi contra natiunii ,astazi erati ok nu trebuia sa acceptati sa va conduca Basescu acum va-ti dus mult in jos nu tineti cu poporul singura vina ati acceptat sa va conduca Basescu nu s-a simtit nici un guvern singurul era BASESCU ASA S-A VAZUT unde e guvernul in aceste zile ? BOC ASUMA RASPUNDERI PE LEGI IAR BASESCU DA ORDINE unde e parlamentul comportament de executanti dl Preda asa a -ti dat dovada ptr ca PDL nu a luat niciodata decizie de respingere a unei legi care sa apere cetateanul, din contra ati aprobat ce a zis Basescu o sa pierdeti fff mult probabil el nu mai are nevoie de voturi dar Pdl o sa dispara ca Basescu v-a bagat la fund e tarziu sa mai recuperati ceva!!!!!!!!!

Adauga un comentariu

Random image