2017-01-18 10:07

ULTIMA ORA


Chavez: SUA dezvoltă 'tehnologii' pentru 'a inocula cancerul'

 |  09:33
Chavez: SUA dezvoltă 'tehnologii' pentru 'a inocula cancerul'

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a acuzat, miercuri, Statele Unite pentru faptul că dezvoltă 'tehnologii' pentru 'a inocula cancerul'. Chavez a făcut această acuzație a doua zi după anunţul referitor la cancerul diagnosticat preşedintei argentiniene, Cristina Kirchner.

'Nu ar fi surprinzător ca ei să fi dezvoltat o tehnologie pentru a inocula cancerul fără ca nimeni să ştie?', s-a întrebat retoric Chavez în legătură cu Statele Unite, ţintă constantă a criticilor sale, subliniind totuși că nu vrea 'să lanseze acuzaţii pripite'. Principalul argument al președintelui venezuelean, care susţine că s-a refăcut după cancerul din zona pelviană pentru care a fost operat în iunie, este acela că mai mulți preşedinţi şi foşti preşedinţi sud-americani au căzut victime unor maladii canceroase, cu începere din 2009.

După brazilienii Luiz Inacio 'Lula' da Silva şi Dilma Roussef, praguayanul Fernando Lugo şi venezueleanul Hugo Chavez, preşedinta Argentinei a devenit marţi al cincilea şef de stat sau fost şef de stat din America de Sud care s-a îmbolnăvit de cancer în ultimii ani. Potrivit lui Hugo Chavez, această serie neagră 'este foarte greu de explicat', adăugând că adevărul poate va fi 'descoperit în următorii 50 de ani'.

Șefa statului argentinian suferă de cancer tiroidian, diagnosticat la 22 decembrie în urma unor examene de rutină, şi va fi operată la 4 ianuarie, potrivit anunțului făcut marţi seară de preşedinţia de la Buenos Aires, transmite Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-24

TAGURI: Hugo_Chavez, Venezuela, cancer, SUA, tehnologieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image