2017-01-16 23:45

ULTIMA ORA


Chiliman plătește de patru ori prețul unui metru de gard

 |  08:27
Chiliman plătește de patru ori prețul unui metru de gard

Administraţia Domeniului Public Sector 1 este dispusă să investească în panouri de gard metalic şi montarea acestora, o sumă de patru ori mai mare decât Administraţia Domeniului Public Sector 5.  

Administraţia Domeniului Public Sector 1 dorește să o ofere 24.325.080 lei, cu tot cu TVA pe panouri de gard metalic şi montarea acestora pe o perioadă de 38 de luni. Se dorește achiziţionarea a minim 30.000 de panouri, respectiv a maxim 39.000 de panouri în lungime de 2,5 metri de gard metalic din plasă zincată bordurată şi cu stâlpi metalici, potrivit

În cazul în care instituția ar cumpăra cantitatea maximă prevăzută în contract, preţul minim de achiziţie şi montare ar fi de 249,4 lei pe metrul de gard de sârmă zincată bordurată.

Pentru aceleași servicii Vanghelie investea doar 62 de lei pe metru liniar.

În amble sectoare este vorba de aceleași servicii, cuprinzând stâlpii de montare, grunduirea şi vopsirea acestora.

Administraţia Sectorului 4 a cumpărat astfel de panouri de gard din sârmă zincată, plătind doar pentru achiziţie, nu şi pentru montare,  23 de lei pe metrul liniar. Sectorului 4 s-a remarcat prin cantitatea de gard contractată, cu o lungime de 583 de kilometri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-03-19

TAGURI: Chiliman, administrațieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

VLADIMIR
05 Sep 2011

s-a gandit cineva ca poat e vanghelie la cat de "un s" este a raportat un pre t mai mic si a palmat res tul valorii?...Nuuu, ca e greu sa gandesti. nici c and e transparenta totala nu e bine ca imediat est i suspectat ca iti faci t reaba sau ceva...importan t e sa fi suspectat. Domn ule Chiliman ati fost gas it vinovat ca va faceti t reaba

Adauga un comentariu

Random image