2016-10-21 16:28

ULTIMA ORA


China vrea să investească în Tarniţa-Lăpuşteşti și Bicaz

 |  23:04
China vrea să investească în Tarniţa-Lăpuşteşti și Bicaz

Reprezentanţii companiei chineze Sinohydro vor să participe la realizarea proiectului hidrocentralei cu acumulare prin pompaj Tarniţa-Lăpuşteşti şi la retehnologizarea hidrocentralei Bicaz.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA), delegaţia companiei din China, care s-a întâlnit joi cu ministrul Economiei, Ion Ariton, s-a arătat interesată şi de alte proiecte în domeniul energiei, realizate în parteneriat public privat. „Interesul manifestat de una dintre cele mai mari companii din domeniul energiei constituie un impuls important pentru proiectele de mare anvergură care sunt incluse printre priorităţile Guvernului român”, a declarat Ion Ariton.  Sinohydro este o reţea de companii de stat din China, cu domenii de activitate în ingineria şi construcţia hidroenergetică. Compania a fost contractor general pentru cea mai mare hidrocentrală din lume, Three Gorges, cu o putere instalată de 18.400 MW. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-02

TAGURI: China, hidrocentralăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Lectura de weekend: IMAGINEAZĂ-ŢI JOHN, DOAR IMAGINEAZĂ-ŢI (epsidoul 1) —John! Numele meu este John! John! Când o să înţelegi... 14 Oct 2016 | (1)
CHINA OPEN. Simona caută revanşa cu Shuai Zang Simona Halep, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 4, va evolua astăzi, nu înainte de ora 14.30,... 05 Oct 2016 | (0)