2017-01-22 18:22


Cinematograful "Florin Piersic" din Cluj-Napoca va fi inaugurat de ziua de naştere a actorului

 |  12:48
Cinematograful "Florin Piersic" din Cluj-Napoca va fi inaugurat de ziua de naştere a actorului

Cinematograful"Florin Piersic" din Cluj-Napoca va fi inaugurat în 27 ianuarie, deziua de naştere a actorului, după ce sala fostului Cinema "Republica"a fost modernizată în urma unei investiţii care depăşeşte un milion de euro.

Primaruldin Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă depresă, că noul cinematograf va avea o capacitate de 750 de locuri şi va fidotat cu un sistem de proiecţie a filmelor în format 3D şi sistem de sunetDolby Surround.

"Vominaugura, în 27 ianuarie, cinematograful care va purta numele actorului FlorinPiersic, chiar de ziua de naştere a acestuia. S-a aprobat anul trecutschimbarea denumirii cinematografului «Republica» în «Florin Piersic», iarPrimăria şi RADEF au investit peste un milion de euro în modernizarea sălii.Sala va avea o capacitate de 750 de locuri, faţă de 900, câte avea anterior, şiva fi dotată cu un sistem de proiecţie a filmelor 3D şi un sistem de sunetDolby Surround", a spus Apostu.

Potrivitacestuia, în cadrul cinematografului va funcţiona şi o cafenea.

Primaproiecţie, la inaugurare, va fi a unui film cu Florin Piersic, numele peliculeiurmând să fie decis împreună cu actorul.

Primaruldin Cluj-Napoca şi-a manifestat convingerea că noul cinematograf "FlorinPiersic" va atrage spectatorii prin faptul că este situat în zona centralăa municipiului, prin filmele achiziţionate de RADEF, prin calitatea proiecţieişi a sunetului şi prin preţul biletului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image