2018-12-12 09:46


Circa 100 de romi au atacat un TIR cu mâncare

 |  09:17
Circa 100 de romi au atacat un TIR cu mâncare

Circa 100 de romi au atacat miercuri seara un tir cu alimente în județul Dolj, în zona localităţii Coţofenii din faţă. Autocamionul s-a răsturnat în şanţ în urma unui accident, iar în câteva minute romii au descărcat și furat câteva tone de marfă.

După accident proprietarii tirului au încercat să recupereze marfa, dar imediat au fost înconjuraţi de romi care au furat alimentele sub privirea uimită a acestora. În mai puţin de 10 minute romii au reuşit să fure din TIR două lăzi de produse congelate de câte o tonă fiecare. "Au tăbărât pe camion să ia marfă. A fost trimis un echipaj de la 112 cu un domn şi o doamnă. I-au dat la o parte i-au îmbrâncit", a spus şoferul TIR-ului, potrivit realitatea.net Romii nu recunosc fapta și susţin că doar au mutat marfa într-un alt camion:"Ne-a chemat să îl ajutăm. De am pus din TIR-ul ăla în alt TIR. Am luat nişte lubeniţă de am dat la porci".

Poliţia rurală Craiova a deschis o anchetă, iar cei care se vor dovedi vinovaţi riscă până la 15 ani de închisoare pentru furt calificat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VAL
18 Aug 2011

Vandalii englezilor sunt mici copii pe langa rromii - "cetatenii" ..... Si este doar inceputul rromilor. Stati sa vedeti cand se strange cureaua.... ce jafuri o sa fie. Vom fi depasiti total. Exemplu: eram cu familia in asteptare la pasapoarte anul trecut. Eram doar noi si vine o tiganca cu puradeii sa-mi spuna ca ea era la coada si ca trebuie sa intre. Uimit am intrebat dupa cine era la coada? Nu spun ce era la gura ei cand am intrebat..... Mai mult, restructurarile din politie nu ii vor mai face pe politisti sa-si faca datoria si se va intamplaca ca sa abandoneze.
Random imageUltimele stiri


loading...