2017-01-17 06:58

ULTIMA ORA


Circa patru sute de persoane protestează în Piaţa Victoriei

 |  11:23
Circa patru sute de persoane protestează în Piaţa Victoriei

Circa patru sute de manifestanți s-au adunat, luni dimineaţă, în Piaţa Victoriei pentru a protesta împotriva tăierii indemnizaţiilor şi neacordării lor pentru luptătorii în Revoluţia Română.

"Este ultima chestiune pe care noi o solicităm vizavi de măsurile care s-au luat de tăiere a indemnizaţiilor, neacordarea lor pentru categoria de luptători în Revoluţia Română", a afirmat Vasile Pestreanu, preşedintele Asociaţiei Victoria Revoluţiei din Bucureşti.  Acesta a subliniat că protestatarii vor un dialog cu reprezentanţii Guvernului. "Vrem un dialog. Vrem măcar bucuria asta. Vrem să fim primiţi chiar dacă vom fi minţiţi frumos", a adăugat Vasile Pestreanu.

Persoanele care participă la mitingul de luni sunt membre ale Blocului Naţional al Revoluţionarilor 1989, ale Asociaţiei Victoria Revoluţiei din Bucureşti, precum şi ale Asociaţiei Luptătorilor 22 Decembrie 1989 Turda-Cluj.

În piața Victoriei se poate auzi:"Timişoara, Timişoara!", "Păcat, păcat de sângele vărsat!", "Bucureşti trezeşte-te!". Printre pancarte şi steaguri tricolore protestatarii scandează lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-28

TAGURI: protest, Piața_Vicoriei, revoluționariComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image