2016-10-27 20:03

ULTIMA ORA


Circulaţia metroului oprită în urma unei tentative de suicid

 |  09:35
Circulaţia metroului oprită în urma unei tentative de suicid

Director general Metrorex, Gheorghe Udrişte, a declarat că circulaţia metroului a fost întreruptă miercuri, aproximativ o oră, după ce, la ora 06,50, o femeie s-a aruncat pe șine la Piaţa Victoriei.

„În jurul orei 6,50, o femeie cu vârsta între 40 şi 45 de ani s-a aruncat în faţa metroului în staţia Piaţa Victoriei, pe sensul spre Piaţa Romană. Au intervenit echipajele Smurd şi ale Poliţiei femeia fiind transportată în viaţă la spital. Circulaţia a fost blocată circa o oră pe Magistrala Berceni - Pipera deoarece a trebuit să oprim tensiunea pe ambele fire de circulaţie. La ora 7,50 trenurile funcţionau normal”, a explicat Gheorghe Udrişte, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-20

TAGURI: metrou, suicidComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

BUCUREȘTI: Două stații de metrou, evacuate din cauza unei sacoșe suspecte E alertă cu bombă la metroul din București. Stațiile de la Eroilor și Unirii 1 au fost... 21 Oct 2016 | (0)
Sindicaliștii de la Metrou ameninţă cu declanşarea conflictului de muncă Reprezentanții Unității Sindicatului Liber Metrou (USLM) amenință cu declanșarea conflictului... 14 Oct 2016 | (1)