2017-01-22 10:12

ULTIMA ORA


Ciuhodaru, eliberat din funcţie

 |  11:48
Ciuhodaru, eliberat din funcţie

În a treia zi de la numire, medicul Tudor Ciuhodaru a fost eliberat de către ministrul Ladislau Ritli din funcţia de consilier onorific. El a fost numit marţi pe acest post după demisia subsecretarului de stat Raed Arafat.

Medicul Tudor Ciuhodaru a declarat că nu ştie motivul eliberării sale din funcţia de consilier onorific al ministrului Sănătăţii. El a precizat că a fost solicitat să intervină pentru a rezolva o situaţie de criză la MS. “Habar n-am de această demitere şi nici care e motivul. Nici nu contează. Nu am dorit şi nici nu doresc vreo funcţie. Am fost solicitat să rezolv o situaţie de criză, am venit cu două propuneri, doctorii Adrian Georgescu şi Vasile Cepoi. Mi-am făcut treaba. Aşa e-n politică'', a declarat Tudor Ciuhodaru. Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a anunţat marţi numirea în funcţia de consilier onorific al său a lui Tudor Ciuhodaru, medic la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Centrul de Traumă şi Toxicologie “Sfântul Ioan” din Iaşi.

„Este decizia ministrului. Nu pot să spun că mă deranjează. Nu văd cum ar fi putut parlamentarul Tudor Ciuhodaru să îl consilieze pe ministrul Sănătăţii”,a declarat Vasile Astărăstoaie, preşedintele Colegiului Medicilor.

În ceea ce priveşte numirea lui Vasile pe funcţia de secretar de stat în ministerul Sănătăţii, aceasta este privită cu ochi buni de preşedintele Colegiului Medicilor. „Decizia ministrului de a-l numi pe doctorul Vasile Cepoi este una foarte bună. Pot să garantez că pe doctorul Cepoi nu l-a recomandat Tudor Ciuhodaru”, a mai spus Astărăstoaie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-22

TAGURI: consilier-onorific, demitere, Arafat, CiuhodaruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image