2016-10-23 23:28

ULTIMA ORA


Claudia Boghicevici a vorbit despre priorităţile Ministerului Muncii

 |  11:48
Claudia Boghicevici a vorbit despre priorităţile Ministerului Muncii

Claudia Boghicevici a vorbit vineri despre priorităţile Ministerului Muncii la ceremonia de predare-primire a mandatului de ministru. Reformarea asistenţei sociale, finalizarea pachetului de legi subsecvente şi creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene reprezintă priorităţile pe care Boghicevici le are în vedere pentru mandatul său.

Boghicevici a preluat vineri mandatul de ministru al Muncii de la Sulfina Barbu.

'Ne propunem reformarea în domeniul asistenţei sociale, finalizarea pachetului de legi subsecvente, creşterea gradului de absorbţie a fondurilor europene - avem un procent de 9,3%. Am în vedere o bună colaborare cu domnii miniştri Diaconescu şi Orban în ceea ce priveşte accesul pe piaţa muncii pentru români, acolo unde există restricţii', a afirmat noul misnistru.

'Inspecţia socială vine cu forţe proaspete, cu un corp întărit, gata să acţioneze', a subliniat Claudia Boghicevici.

'Pun mare preţ pe sistemul informatic integrat, o prioritate pentru ministerul nostru. În ceea ce priveşte piaţa muncii, avem ca prioritate creşterea gradului de ocupare la 65% în 2013, pentru a ajunge gradual la 70%', a precizat aceasta, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

TAGURI: Claudia_Boghicevici, minister, priorităţiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ministerul Mediului, precizări despre împuşcarea ursului din Sibiu Ministerul Mediului a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că va transmite o sesizare... 13 Oct 2016 | (0)
Ministerul Sănătăţii: 33 de cazuri noi de rujeolă confirmate în această săptămână Ministerul Sănătăţii a anunţat vineri, într-un comunicat de presă, că numărul total de... 14 Oct 2016 | (0)