2018-12-11 16:41


CM 2014 - Bilete ieftine pentru oamenii săraci din Brazilia

 |  16:40
CM 2014 - Bilete ieftine pentru oamenii săraci din Brazilia

Federaţia internaţională de fotbal intenţionează să ofere săracilor brazilieni bilete de intrare cu preţ redus la meciurile de la Cupa Mondială din 2014, urmând modelul de la precedentul turneu final, a anunţat secretarul general al FIFA, Jerome Valcke, într-un interviu publicat de cotidianul Folha din Sao Paulo.

Valcke a precizat că forul internaţional intenţionează să pună în vânzare, la turneul final din 2014, 'bilete de categoria a 4-a, care să le permită accesul tuturor brazilienilor care nu pot plăti mult'.

Oficialul FIFA a dezvăluit, totodată, că preşedintele Braziliei, Dilma Rousseff, a cerut respectarea unei legi federale braziliene, care oferă vârstnicilor reduceri de 50 la sută la meciurile de fotbal, dar şi la cinematografe, teatre, muzee şi alte spectacole culturale. 'Când doamna Rousseff mi-a spus că există o lege pentru protejarea persoanelor de peste 65 de ani, prin reducerea la jumătate a costului biletelor, i-am spus că nu doresc schimbarea acestei legi', a spus Valcke, adăugând că dorinţa FIFA este de 'a-i favoriza pe brazilienii cu o putere redusă de cumpărare'.

Referindu-se la informaţiile referitoare la întârzierile înregistrate pe unele dintre şantierele stadioanelor Cupei Mondiale din 2014, secretarul general al FIFA a precizat: 'Unele stadioane se vor finaliza cu puţină întârziere, însă până la primul meci de la Cupa Mondială. Una dintre marile provocări este Maracana (stadionul din Rio de Janeiro, care va găzdui finala), deoarece aici este un volum foarte mare de muncă', a mai spus Jerome Valcke, informează Agerpres. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...