2017-01-19 04:32

ULTIMA ORA


CM de Karate Ashihara va avea loc la Bucureşti, săptămâna viitoare

 |  13:57
CM de Karate Ashihara va avea loc la Bucureşti, săptămâna viitoare

Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Capitală va găzdui pe 12 şi 13 noiembrie Campionatul Mondial de Ashihara Karate, o premieră pentru România, anunţă Departamentul de Ashihara Karate din cadrul Federaţiei Române de Arte Marţiale, conform Agerpres.

Această onoare, conferită în premieră României, la sugestia Japoniei şi cu acordul celorlalte ţări membre ale mişcării Ashihara, vine ca o recunoaştere a rezultatelor şi a implicării ţării noastre în dezvoltarea stilului Ashihara. România a ocupat locul 2 pe naţiuni la ultima ediţie a Campionatului Mondial (2010), câştigând 7 medalii, dintre care 2 de aur, 2 de argint şi 3 de bronz, precum şi Trofeul 'Outstanding-Performer'.

Ashihara Karate este un stil de arte marţiale care foloseşte regulamentul de luptă full-contact şi ale cărui baze au fost puse în 1980, în Japonia, de către Maestrul Ashihara Hideyuki.

În cele două zile dedicate evenimentului de la Sala Polivalentă vor avea loc concursurile de Kumite, seniori şi juniori -18 ani, precum şi cel de Kata.

'Este o deosebită onoare pentru noi, dar şi o mare răspundere desemnarea României ca ţară gazdă a celei de-a XVII-a ediţii a Campionatului Mondial de Ashihara Karate. Lotul naţional de Ashihara este pregătit să intre în această confruntare supremă, luptătorii au atins nivelul optim de formă şi ne dorim să trecem cu succes proba de foc a acestei competiţii, respectiv clasarea pe locul întâi pe naţiuni', a declarat sensei Petrică Bulmagă, şeful Departamentului Ashihara Karate România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image