2018-12-13 23:34


Codrin Ştefănescu şi-a anunţat demisia din PRM. Vadim: Şi-a dat demisia înainte să-l dau eu afară

 |  15:35
Codrin Ştefănescu şi-a anunţat demisia din PRM. Vadim: Şi-a dat demisia înainte să-l dau eu afară

Vicepreşedintele PRM Codrin Ştefănescu a anunţat căa demisionat din PRM şi, implicit, din toate funcţiile deţinute în acestpartid, în timp ce liderul formaţiunii Corneliu Vadim Tudor a afirmat că el i-atransmis acestuia să plece până nu îl dă afară.

Şi-adat demisia înainte să-l dau eu afară. A fost avertizat să plece pentru căera insuportabilă prezenţa lui. CodrinŞtefănescu este un om bolnav mintal care periodic, o dată la două trei luni, seduce la o clinică de la Lyon să se trateze . Şi, i-am spus cu toată consideraţia faţă de un om în suferinţă,să-şi vadă de sănătate. Dar el s-a ţinut de intrigi şi de bârfe. El dădeasms-uri otrăvite la colaboratorii mei şi la membrii familiei mele. El a făcutnişte lucruri care nu s-au mai făcut în România niciodată. Eu am avut eleganţa să-i transmit săplece până nu-l dau eu afară, cum a mai fost dat o dată afară, în anul 2002,după care s-a dus pe la vreo patru partide. Asta-i cu CodrinŞtefănescu. Şi care era un cal troian al lui Adrian Năstase şi al PSD pe lângămine. (...) A datsms-uri acum 6-7 luni că a murit Vadim Tudor, că am făcut infarct şi că amdecedat. Şi a dat la fraţii şi la surorile mele. Şi a dat la vechii meicolaboratori. Şi iniţial am crezut că e de la Noua Dreaptă",a declarat Corneliu Vadim Tudor, pentru ProTV.

La rândullui, Codrin Ştefănescu a dat un comunicat prin care anunţa că a demisionat din PRM şi implicitdin toate funcţiile deţinute în cadrul acestui partid.

"Reconfirmfaptul că rămân pentru totdeauna un adversar declarat al PDL, al camarileigrupate în jurul lui Traian Băsescu, precum şi al structurilor de tip mafiotcare, practic, coordonează astăzi, prin Guvern, genocidul social, economic sicultural", a precizat Codrin Ştefănescu, potrivit sursei citate.

Codrin Ştefănescu a fost exclus din PRM în anul 2001. El a activatîn PSD şi PC, apoi a revenit în PRM, în 2009.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-11-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...