2019-04-26 03:33


Colegiul Medicilor Dentişti: În 2010 avem 200 de doctori care vor să plece să lucreze în străinătate

 |  18:54

ColegiulDentiştilor din Bucureşti a înregistrat în primele nouă luni din 2010, 200 decereri de la medici care vor să lucreze în străinătate, majoritatea tineri, maiales că din 2009 diploma lor este recunoscută în Uniunea Europeană, a declaratpreşedintele organizaţiei, Alexandru Brezoescu.

"Totmai mulţi medici solicită plecarea din ţară. Mai mult de atât, ei sunt foartebuni şi tineri. Nu am primit niciodată reclamaţii legate de profesionalismulacestora. Erorile medicale nu sunt făcute de medicii români", a mai spusBrezoescu.

Ela adăugat că sunt ţări, mai ales cele nordice, unde este încă mare nevoie dedentişti. "Altele, precum Italia, nu mai au nevoie de specialişti în acestdomeniu", a mai spus preşedintele Colegiului.

Declaraţiileau fost făcute în conferinţa de presă organizată cu ocazia celui de-al XII-leaCongres Internaţional UNAS. Paralel cu lucrările congresului se va desfăşura şiConferinţa Naţională de Parodontologie - ediţia a III-a, precum şi ExpoziţiaInternaţională Specializată pentru Produse şi Servicii Stomatologice Expo -Dent, ediţia a XII-a.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-07-12
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG