2018-12-13 06:08


Coloane de maşini de cinci-şase kilometri, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui

 |  13:07
Coloane de maşini de cinci-şase kilometri, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă dimineaţă, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui şi intrarea pe DN 22C, în judeţul Constanţa, în dreptul oraşului Cernavodă, cozile de maşini întinzându-se pe cinci - şase kilometri.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, pe DN 22C şi la ieşirea de pe Autostrada Soarelui s-au format ambuteiaje pe câţiva kilometri din cauza numărului mare de autovehicule.

"Ne aşteptăm ca un număr de cel puţin 40.000 de autoturisme să intre în cursul zilei de astăzi (sâmbătă - n.r.) în judeţul Constanţa, dinspre Bucureşti", au spus sursele citate.

Întrucât, la această oră, se circulă în coloană la intrarea în municipiul Cernavodă dinspre Bucureşti, şoferilor li se recomandă ca rute ocolitoare Hârşova - DN 2A sau prin Ostrov - DN 3, unde se traversează Dunărea cu bacul.

De altfel, circulaţia este întreruptă pe DN 22C, în zona Cernavodă, din cauza lucrărilor la podul peste Canalul Dunăre - Marea Neagră, traficul uşor fiind deviat prin municipiul Cernavodă, pe DJ 223C Cernavodă - Ştefan cel Mare, de unde se intră în DN 22C, iar cel greu pe DN 2A, prin Hârşova.

De asemenea, coloane de maşini, ce se întind pe kilometri întregi, s-au format pe DN 22C, între Medgidia şi Murfatlar .

"Deocamdată, circulaţia se desfăşoară în condiţii normale pe DN 39 Constanţa - Mangalia, dar şi aici ne aşteptăm la o creştere a valorilor de trafic spre orele prânzului", au mai spus reprezentanţii SPR Constanţa.

În hotelurile de pe litoral erau cazaţi, oficial, sâmbătă dimineaţă, peste 170.000 de turişti, la care se adaugă alte câteva mii de persoane care au ales să se cazeze la particulari sau în campinguri. Se estimează că peste 200.000 de persoane vor ajunge în acest weekend la mare.

Mai mult de jumătate dintre turişti s-au cazat în Mamaia, Costineşti şi Neptun, unde datele oficiale arată că sunt peste 40.000 de persoane în fiecare staţiune.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-01-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...