2016-12-03 00:21

ULTIMA ORA


Comisari ai Gărzii Financiare, arestaţi pentru luare de mită

 |  10:30
Comisari ai Gărzii Financiare, arestaţi pentru luare de mită

Doi comisari ai Gărzii Financiare - Secţia Călăraşi au fost arestaţi preventiv, vineri, după ce au fost prinşi în flagrant joi de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie luând mită 1.000 de lei.

Prefectul judeţului Călăraşi, Emil Muşat a declarat că „este a doua oară în decurs de un an de zile când se întâmplă astfel de aspecte de luare de mită la Garda Financiară din Călăraşi. (...) Urmează să vedem care este cauza reală şi în ce măsură poate fi stopată. Până la momentul în care instanţa va lua o decizie, noi acordăm prezumţia de nevinovăţie celor doi şi, nu numai celor doi, ci tuturor celor care au fost acuzaţi de luare de mită, dar faptul că există suspiciuni şi acţiuni ale organelor în drept ne ridică semne de întrebare motiv pentru care trebuie să facem o analiză împreună cu conducerea instituţiei”.

Cei doi au fost duşi în arestul Poliţiei Capitalei pentru o perioadă de 29 de zile,

mandatele de arestare preventivă fiind emise de magistraţii Tribunalului Bucureşti, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-04

TAGURI: Garda Financiară, mită, flagrantComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Medic chirurg, acuzat de corupție, prins în flagrant Un nou caz de coruptie cutremură sistemul de sănătate din România. Un chirurg ortoped de la... 25 Noi 2016 | (1)
Timiş. Tânăr reţinut după ce a fost prins în flagrant cu o armă confecţionată artizanal Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş a informat duminică, într-un comunicat de presă, că... 20 Noi 2016 | (0)