2017-01-24 07:08


Condiţii de intrare la Steaua – AEK Larnaca

 |  12:42
Condiţii de intrare la Steaua – AEK Larnaca

Interes uriaş pentru meciul de diseara dintre Steaua şi AEK Larnaca, din Toate biletele au fost vândute, iar din cauza afluenţei numeroase de la meci, vă oferim câteva informaţii legate de accesul pe Arena Naţională.

Accesul fanilor în tribune se va face începând cu ora 20.00, cu doă ore înaintea începerii jocului. Accesul pietonal se face prin Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu şi Bulevardul Pierre de Coubertin.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion: băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Accesul auto se face pe aceleaşi căi şi numai pentru posesorii de bilete de acces însoţite de taloane de acces auto, acestea din urmă afişate vizibil pe parbrizul maşinii, astfel: categoria VIP şi persoanele cu dizabilităţi, prin Str. Maior Coravu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: steaua, intrare, larnaca, europa, arenaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image