2016-12-04 22:45

ULTIMA ORA


Condiţii inumane la Clinica ORL a Spitalului “Sfânta Maria”

 |  19:26
Condiţii inumane la Clinica ORL a Spitalului “Sfânta Maria”

Profesorul doctor Codruţ Sarafoleanu trage încă un semnal de alarmă către Primăria Capitalei, în care expune condiţiile improprii de lucru de la Clinica ORL a Spitalului Sfânta Maria”. Din cauza acestor neajunsuri, în clinică nu se mai fac intervenţii chirurgicale.

“Am făcut opt referate din 2009 către conducerea spitalului în care am semnalat deficienţele cu care ne confruntăm, dar fără rezultat. Nemulţumiţi sunt şi pacienţii din cauză că le curge apa în saloane, ferestrele şi uşile nu sunt etanşe. Nici în sala de curs pentru studenţi lucrurile nu stau mai bine, sunt infiltraţii ca şi în sala pentru demonstraţii. Deşi au fost făcute reparaţii nu de mult lucrurile nu sunt cum trebuie. De altfel clădirea nu are acoperiş. Am semnalat aceste probleme şi la Primăria Generală a Capitalei, spitalul fiind în subordinea Primăriei Capitalei”, a spus, prof. dr. Codruţ Sarafoleanu.

El a menţionat că această clinică a împlinit 40 de ani şi a fost a doua clinică ORL deschisă în Bucureşti după cea de la Spitalul Colţea, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-26

TAGURI: Spital, clinica, sfanta_maria, conditii, interventii_chirurgicaleComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MOROMETE
08 Feb 2012

Un strigăt în noapte. Inadmisibil, ţara asta, nu-şi mai poate permite nici măcar atâta lucru ? Adio speranţe. Ştabii îmbuibaţi nu au cum să fie sensibili la un astfel de semnal, pentru că ei, ca de altfel toţi potentaţii vremii, merg să se trateze-n străinătate. Pentru ei sistemul medical românesc, nu este decât un bisnis, din care doar procentul de profit şi contractele prin interpuşi contează. Reforma, este singurul lor target, a se citi ţel, indiferent de numărul victimelor ce cad victime ale acestor măsuri aberante.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Românul muncește două treimi din viață și e prost plătit Cetățeanul mediu conturat de cifrele din statisticile oficiale este un personaj care muncește... 02 Dec 2016 | (1)
S-a aprobat reducerea pedepsei pentru deținuții care stau în condiții precare Guvernul a adoptat, miercuri, proiectul de lege prin care se acorda o compensare persoanelor care... 23 Noi 2016 | (1)