2018-12-18 20:04


Conducerea IPJ Timiș, anchetată disciplinar

 |  09:27
Conducerea IPJ Timiș, anchetată disciplinar

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a acceptat propunerea corpului de control trimis de şeful MAI prinvind începerea anchetei disciplinare pentru echipa de conducere a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş(IPJ). Șeful Poliţiei Timiş şi alţi 22 de ofiţeri cu funcţii de conducere sunt anchetați fiind suspectați că au aplicat defectuos legea. Traian Igaş a cerut începerea cercetării, pentru a se stabili dacă cei care conduc poliţia judeţului Timiş au dispus măsurile necesare în încidentul din Deta, informează

Comisarul şef Gheorghe Popescu, şeful IPJ Timiş, era convins că scandalurile din ultima vreme nu-i vor afecta poziţia, deși existau zvonuri conform cărora ar putea fi demis din funcţie. „Nu au existat presiuni. Mie nu mi-a zis nimeni despre aşa ceva. Eu îmi fac munca cum pot mai bine şi merg înainte. Nu plec de la IPJ”, declara Popescu.

Incidentul din Deta s-a produs cu mai bine de o lună în urmă, într-un bar. Fii primarului Petru Roman, împreună cu trei prieteni, au început un scandal cu alţi localnici. Trei bărbaţi au fost loviţi cu o sabie, doi dintre ei fiind internaţi în spital câteva zile. Şeful Poliţiei Deta şi-a dat ulterior demisia. Bogdan şi Călin Roman şi prietenii lor sunt arestaţi, iar ulterior a fost reţinută şi una dintre victimele lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...