2017-01-17 23:36

ULTIMA ORA


Conflict de interese în cazul preşedintelui CJ Brăila

 |  10:16
Conflict de interese în cazul preşedintelui CJ Brăila

Agenția Națională de Integritate(ANI) a sesizat Parchetul în cazul lui Stancu Gheorghe Bunea, președintele Consiliului Judeţean Brăila, suspectat de a fi acordat propriei firme contracte de circa 638.212  de euro din bani publici.

Au fost semnate cinci contracte cu firma la care acţionar majoritar e preşedintele Consiliului Judeţean, iar în conturile firmei au intrat peste jumătate de milion de euro.

“Domnul Stancu Gheorghe Bunea, în calitate de Președinte al Consiliului Județean Braila, a semnat un numar de 5 contracte, în valoare totala de 2.731.038,86 lei (fără TVA) – aproximativ 638.212 Euro (fără TVA), încheiate de catre Consiliul Județean Braila cu S.C. CONCIVIA S.A. (societate în cadrul căreia S.C. BURSAGRIROM S.A. este acționar majoritar, iar domnul Stancu GHEORGHE BUNEA deține calitatea de acționar majoritar în cadrul S.C. BURSAGRIROM S.A.), încalcand, astfel, prevederile Legii nr. 161 din 19 aprilie 2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenței în exercitarea demnităților publice, a funcțiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sanctionarea corupției.”, se arata în comunicatul ANI, potrivit .

Conform inspectorilor ANI acest caz reprezintă un conflict de interese și drept urmare au sesizat Parchetul pentru deschiderea unui dosar penal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-20

TAGURI: Stancu Gheorghe Bunea, ANI, contracteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image