2018-10-20 07:36


UPDATE. Primarul atacă decizia de suspendare a lui Criţ

 |  14:07

UPDATE 16.33.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat că va ataca decizia consilierilor de a îl înlocui pe Adrian Criţ de la şefia RATB. „Consilierii nu au acest drept”, spune primarul, care solicită prefectului Capitalei să suspende decizia. Oprescu s-a declarat extrem de mulţumit de activitatea directorului RATB. 

UPDATE 14.20.

Adrian Criţ, înlocuit de la şefia RATB

Directorul general Adrian Criţ a fost scos din consiliul de administraţie al RATB print-o decizie a CGMB, în locul lui fiind numit Viorel Popescu. Consiliul de Administraţiei al Regiei îşi va stabili noul preşedinte în termen de două zile. Decizia de înlocuire a lui Criţ a fost luată în urma unui vot secret al consilierilor. Au votat 30 de consilieri, 28 pentru, unul împotriva şi un vot a fost anulat. 

Consilierii de la Capitală vor să-l demită pe şeful RATB

Un grup de consilieri din Primăria Capitalei a propus, pe ordinea de zi a şedinţei de astăzi, modificarea componenţei conducerii RATB. Consilierii propun înlocuirea directorului general Adrian Criţ cu Viorel Popescu.

Consilierii îl acuză pe actualul director al RATB de lipsa de colaborare cu Consiliul de Administraţie al regiei şi cu reprezentanţii sindicatelor. Mai mult, RATB trebuia să construiască, până acum cinci tramvaie, însă uzina este închisă. Pe ultima sută de metri, Adrian Criţ, actualul şef al RATB, a cerut astăzi consiliului să aprobe posibilitatea contractării, de către Regie, a unui împrumut nerambursabil, bani ce vor fi folosiţi pentru redeschiderea uzinei.

Acestea nu sunt singurele acuzaţii la adresa actualului şef al RATB, Adrian Criţ. Ziarul Puterea a scris, în nenumărate rânduri, despre afacerile cu anvelope ale lui Criţ sau despre rezultatele dezastruoase ale Regiei sub conducerea acestuia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-25

TAGURI: ratb, adrian crit, primaria capitalei, consilieri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SILE
08 Noi 2011

Probabil autorul se gindea la mitraliera si a scris capitralei. Si chiar de doua ori. Haios ! O zi buna !
TEODOR
10 Noi 2011

Sorin Oprescu nu poate tolera un abuz al consilierilor si procedeaza in spiritul legii!Atat,si nimic mai mult!
Random imageUltimele stiri


loading...