2017-01-18 16:14

ULTIMA ORA


Consilierul lui Boc a părăsit conducerea Transelectrica

 |  11:53
Consilierul lui Boc a părăsit conducerea Transelectrica

Victor Vevera, consilierul lui Emil Boc, și-a dat demisia din funcția de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Transelectrica, după ce vineri a fost numit la conducerea companiei.

Fiindcă directorul general al transportatorului de electricitate Transelectrica, Horia Hăhăianu, a fost revocat în AGA din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, Victor Vevera a fost numit în locul acestuia.

De asemenea, Vevera a preluat și locul lui Ionel Florin, care a fost revocat din calitatea de membru al Consiliului de Administraţie al companiei.

Preşedintele CA al companiilor din subordinea Ministerului Economiei nu poate îndeplini simultan şi funcţia de director general, conform unui ordin emis, în luna iulie a anului trecut, de către ministrul Economiei, Ion Ariton.

Presa a criticat numirea lui Vevera la conducerea Transelectrica pe motivul lipsei informaţiilor care să indice competenţele acestuia în funcția amintită.

Victor Vevera și-a înaintat demisia ministrului Economiei, companiei şi Consiliului de Administraţie al acesteia, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-09

TAGURI: Victor_Vevera, Boc, demisie, TranselectricaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image