2019-02-20 09:39


Consilierul personal al lui Radu Berceanu a provocat un accident în lanţ pe DN2B VEZI FILM

 |  17:19
Consilierul personal al lui Radu Berceanu a provocat un accident în lanţ pe DN2B VEZI FILM

Accident în lanţ în Ajunul Crăciunului pe Drumul Naţional 2B.La originea accidentului, consilierul personal al lui Radu Berceanu, TheodorPostelnicu. Cauzele- viteza prea mare şi ceaţa. Soţia consilierului a ajuns laspital, transmite Realitatea.net.

Consilierul personal al fostului ministruRadu Berceanu, Theodor Postelnicu, îşi va petrece Crăciunul împreună cu familiala spital. În timp ce se îndrepta către Făurei, unde se aflau părinţii soţieisale, bărbatul a provocat un grav accident rutier. Din cauza ceţii, nu aobservat maşinile oprite la trecerea la nivel cu calea ferată şi a intrat înplin în ele.

"Din primle cercetări reiese căevenimentul s-a produs pe fondul nerespectării vitezei la condiţiile meteo,carsoabilul fiind umed şi ceaţă densă. Evenimentul rutier s-a produs din vinaconducătorului auto înmariculat în judeţul Brăila", a declarat agent şef SorinVişan, de la IPJ Buzău.

Potrivit martorilor, şoferul circula cuviteză mare.

O femeia a povestit că şoferul care aprovocat accidentul ieşise din maşină, nu era grav rănit şi ţipa. În maşinăalături de consilier şi de soţie se afla şi un băieţel de circa 6 luni, maipovesteşte femeia.

În urma impactului, cele patru maşini au fostgrav avariate, iar Theodor Postelnicu şi soţia sa au fost transportaţi deurgenţă la spital. Copilul celor doi, în vârstă de şase luni, a scăpat fărănicio zgârietură pentru că era bine prins în scaunul în care era transportat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-06-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...