2017-01-17 09:12

ULTIMA ORA


Constanţa: Protest a zeci de şoferi la o benzinărie din Năvodari, unul venind cu maşina trasă de cal

 |  13:52
Constanţa: Protest a zeci de şoferi la o benzinărie din Năvodari, unul venind cu maşina trasă de cal

Aproximativ30 de şoferi din localitatea constănţeană Năvodari au protestat, miercuriseară, într-o benzinărie din oraş, nemulţumiţi de preţul mare al carburanţilor,unul dintre participanţi venind cu o maşină trasă de un cal.

Şoferiis-au strâns la o benzinărie din oraş, unde au alimentat cantităţi mici decombustibil pe care le-au achitat doar cu monede.

Unuldintre participanţii la protest a venit la benzinărie cu maşina trasă de uncal, pe care l-a botezat, pentru o zi, "Benzen".

Deasemenea, alţi şoferi au intrat cu autoturismele împinse în benzinărie şi auplecat tot aşa, întrucât combustibilul alimentat de la pompă nu le-a fostsuficient.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorulGelu Manolescu, a declarat că la protestul de miercuri seară au participat zecide persoane, iar bărbatul care şi-a înhămat calul la maşină a fost amendatpentru abateri la legea privind regimul circulaţiei rutiere.

Înultima perioadă, în mai multe oraşe din ţară au existat proteste similare aleşoferilor, care au cumpărat cantităţi foarte mici de combustibil şi au plătitcu monede contravaloarea acestuia.

Combustibiliis-au scumpit cu aproape 3% în decembrie, astfel că preţurile au urcat anultrecut cu peste 15%, după ce în 2009 au fost majorate cu 13%, iar Guvernul adecis că aceste cheltuieli sunt nedeductibile şi în 2011.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

DUMITRU IUGA
20 Ian 2011

Observati ca mai toti "pr otestatarii" sunt niste t ineri pe care daca ii int rebi ce si cum cu Romania reala vor striga jos bas escu, jos boc! Stimati ju rnalisti, faceti un astfe l de test si concluzionat i!

Adauga un comentariu

Random image