2017-01-16 21:56

ULTIMA ORA


Constanţa: Un mort şi mai mulţi răniţi după ce gardul unui cimitir s-a prăbuşit peste ei

 |  17:30
Constanţa: Un mort şi mai mulţi răniţi după ce gardul unui cimitir s-a prăbuşit peste ei

O persoană a murit, iar mai multe au fost rănite,joi la prânz, după ce o parte dintr-un gard de beton care împrejmuieşteCimitirul Central din Constanţa s-a prăbuşit peste mai mulţi trecători, la faţalocului aflându-se echipaje ale ambulanţei, ale SMURD şi ale Poliţiei.

Potrivitprimelor date, incidentul a avut loc după ce un stâlp de beton s-a prăbuşitpeste gardul cimitirului, provocând căderea acestuia, persoanele care treceauprin zonă fiind prinse sub dărâmături.

Conformpurtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Paula Anghel, până în prezent există certitudineacă, în urma incidentului, o persoană a murit, iar alta a fost rănită, fiindtransportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ea aprecizat că sub gardul de beton, care s-a prăbuşit pe o distanţă de aproximativ50 de metri, s-ar mai putea afla şi alte persoane, dar acest lucru se vastabili după ce echipajele de la descarcerare vor reuşi să ridice bucăţile debeton.

La oratransmiterii acestei ştiri, la locul incidentului se află trei echiaje aleSMURD şi două ale Ambulanţei Constanţa, precum şi poliţişti şi jandarmi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639241-01-09Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image