2018-12-15 09:06


Constanţa: Zece persoane rănite după ce un tir a lovit un microbuz şi un autobuz

 |  12:59
Constanţa: Zece persoane rănite după ce un tir a lovit un microbuz şi un autobuz

Zece persoane au fost rănite în urma unui accidentpetrecut, joi dimineaţă, pe DN 38, în localitatea constănţeană Topraisar, dupăce un tir a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz şi un autobuz în carese aflau peste 30 de pasageri.

Douădintre persoanele rănite în urma accidentului sunt în stare gravă, fiind supuseunor intervenţii chirurgicale la Spitalul Judeţean Constanţa, unde au ajunszece răniţi.

Înurma accidentului, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au ajuns întotal zece persoane.

Potrivitreprezentanţilor Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, doi dintrepacienţi, o femeie şi un bărbat, au suferit politraumatisme şi au fost supuşiunor intervenţii chirurgicale, ambii având pneumotorax, iar unul dintre eiavând şi ruptură de splină.

Conformsurselor citate, ceilalţi opt răniţi au suferit diferite traumatisme şicontuzii, medicii apreciind că viaţa lor nu este pusă în pericol.

Unaccident rutier s-a produs, joi dimineaţă, pe DN 38, în localitateaconstănţeană Topraisar, după ce şoferul ucrainean al unui autotren a adormit lavolan, camionul a intrat pe contrasens şi a lovit, pe rând, un autobuz şi unmicrobuz pline cu navetişti care se întreptau, unul după celălalt, spreConstanţa. În autobuz se aflau 30 de pasageri, iar în microbuz erau 13persoane. În cele din urmă, autotrenul s-a oprit în zidul unui imobil de pemarginea drumului.

Înurma impactului zece persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţeande Urgenţă Constanţa cu cinci autospeciale ale Serviciului Judeţean deAmbulanţă şi trei echipaje SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă"Dobrogea" al judeţului Constanţa.

Dincauza accidentului, petrecut în jurul orei 05.50, traficul pe DN 38 s-adesfăşurat îngreunat în zona localităţii Topraisar, pe un sigur fir, timp deaproape o oră.

Poliţiştiide la Circulaţie aşteaptă şi sosirea unui interpret pentru a-l audia pe şoferulucrainean.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...