2017-01-17 21:48

ULTIMA ORA


Constantin Nicolescu a fost externat de la Spitalul Floreasca

 |  16:31
Constantin Nicolescu a fost externat de la Spitalul Floreasca

Preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, ConstantinNicolescu, a fost externat din Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti,unde a ajuns imediat după arestarea sa şi a fost operat pe cord, mediciispunând că acesta va avea nevoie de o perioadă de recuperare.

Potrivitreprezentanţilor Consilului Judeţean Argeş, Nicolescu, externat la sfârşitulsăptămânii trecute, se află în prezent la locuinţa sa din Piteşti, iarangajaţii instituţiei aşteaptă ca acesta să revină la serviciu după recuperareşi tratament.

"Mediciiştiu cel mai bine situaţia medicală a dânsului. Acum este perioada derecuperare după o astfel de operaţie, iar doctorii cunosc cel mai bine cât vadura. Noi îl aşteptăm cu nerăbdare să revină, iar până atunci ne vom îndeplinisarcinile de serviciu", a declarat, miercuri, Florin Tecău,vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, cel care a preluat temporaratribuţiile preşedintelui instituţiei, Constantin Nicolescu.

Preşedintele Consiliului JudeţeanArgeş, Constantin Nicolescu, a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreascadin Capitală în 27 ianuarie, după ce i s-a făcut rău la Tribunalul Argeş laaflarea deciziei instanţei de arestare preventivă în dosarul în care estecercetat pentru fapte de corupţie.

Nicolescu afost transportat atunci cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă dinPiteşti, după care a fost transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, undea fost supus unei intervenţii chirurgicale pe cord deschis.

Echipa medicală multidisciplinarăcare l-a tratat pe Nicolescu a stabilit că acesta a suferit, în 27 ianuarie, unaccident vascular cerebral ischemic, diagnosticul complex incluzând şi referirila un sindrom coronariar acut şi la multiple stenoze arteriale, ca efect alhipertensiunii şi dislipidemiei.

ConstantinNicolescu a fost operat pe cord deschis în 30 ianuarie. Medicul ŞerbanBrădişteanu, cel care l-a operat pe Nicolescu, a spus că intervenţia a fost unade revascularizare miocardică completă pe cord deschis, în care s-au făcutgrefe de artere şi de vene din spatele sternului şi de la picioare.

Preşedintele CJ Argeş va ficercetat în libertate, în baza unei decizii din 3 februarie a Curţii de ApelPiteşti, care a admisrecursul apărătorilor săi la măsura arestării preventive, dispunând punerea deîndată în libertate cu obligarea de a nu părăsi ţara.

PreşedinteleConsiliului Judeţean Argeş este acuzat că a luat fonduri Phare de aproape900.000 de euro pentru patru unităţi de învăţământ, în baza unor acte false potrivitcărora acestea ar fi fost afectate de inundaţiile din 2005 şi a atribuitcontractul de reabilitare unei firme a familiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image