2017-01-21 12:44

ULTIMA ORA


Copaci căzuţi, maşini avariate și tramvaie blocate în București

 |  11:53
Copaci căzuţi, maşini avariate și tramvaie blocate în București

Purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu, a declarat, miercuri, că tramvaiele liniilor 25, 35 şi 8 sunt blocate pe Bulevardul Timişoara, din cauza unui defecţiuni la linia electrică de contact provocate de un camion. De asemenea, căderea copacilor și ninsoarea abundentă au făcut ca mijloacele de transport în comun să ajungă în staţii la intervale mai mari.

Echipele RATB au intervenit pentru remedierea defecţiunii apărută pe Bulevardul Timişoara, la intersecţia cu Bulevardul Vasile Milea.

După ce doi copaci au căzut pe liniile electrice de contact, circulaţia troleibuzelor pe Bulevardul Regina Elisabeta, la intersecţia cu Calea Victoriei, a fost blocată aproximativ două ore. Echipele regiei, ADP şi ISU au intervenit pentru a remedia problemele cauzate de căderea copacilor pe liniile electrice de contact din zonele intersecţiilor Bulevardului Regina Elisabeta cu Calea Victoriei şi cu strada Constantin Brezoianu, potrivit purtătorului de cuvânt al RATB.

Pe linia tramvaiului 41 traficul a fost blocat de la ora 8.30 până la 8.45, din cauza unei defecţiuni apărute la un tramvai care se afla la intersecţia dintre Bulevardul Mareşal Averescu şi Mărăşti, dar ulterior echipele de intervenţie au remediat problema.

În cazul în care va continua să ningă viscolit şi numărul celor care merg cu mijloacele RATB va creşte, ar putea fi luată în calcul suplimentarea numărul mijloacelor de transport în comun, a precizat Brânduşa Raeceanu.

De asemenea, echipele ISU au intervenit atât pe Bulevardul Regina Elisabeta, cât şi în alte zone, în condițiile în care zece maşini au fost avariate şi 25 de copaci au căzut pe stradă sau peste liniile electrice ale mijloacelor de transport în comun datorită ninsorii, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-21

TAGURI: copaci, mașini. tramvaieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FANTOMAS
25 Ian 2012

Si cand te gandesti ca este un pospai de zapada. Daca zapada ar avea circa 50 cm grosime? Cred ca am muri de foame si de sete. Oricum, de frig tremura destul de multi.

Adauga un comentariu

Random image