2016-10-27 15:53

ULTIMA ORA


Copii crescuți în cuşti de animale

 |  10:10
Copii crescuți în cuşti de animale

Autoritățile americane au arestat patru suspecţi după ce au descoperit patru copii din North Platte, Nebraska, trăind în condiţii mizere, doi dintre ei fiind ţinuţi în cuşti pentru animale.

Potrivit oficialilor, suspecţii reținuți se confruntă cu acuzaţii multiple.

După o informaţie anonimă, polițiștii au efectuat o verificare la o reşedinţă luni, unde au constatat condiții inumane pentru copiii care locuiau în ea.

Doi copii în vârstă de cinci şi, respectiv 3 ani, au fost găsiţi într-o cuşcă de metal legată cu sârmă, iar alți doi, cu vârsta de opt ani şi opt luni, trăiau în condiții insalubre.

"Era gunoi, haine murdare, mâncare, fecale şi urină de animale în toată reşedinţa", a precizat locotenentul Rich Hoaglund, potrivit realitatea.net.

De asemenea, polițiștii au descoperit urme de abuz fizic asupra victimelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-17

TAGURI: North Platte, cuști, copii,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

22 de copii din Constanța, diagnosticați cu meningită virală Numărul copiilor din județul Constanța diagnosticați cu meningită virală a ajuns la 22, iar... 11 Oct 2016 | (0)
Studiu UNICEF: Cinci din șase copii sub doi ani sunt subnutriți Cinci din șase copii cu vârsta sub doi ani din țările în curs de dezvoltare nu primesc... 15 Oct 2016 | (0)