2016-12-03 21:57

ULTIMA ORA


Copii crescuți în cuşti de animale

 |  10:10
Copii crescuți în cuşti de animale

Autoritățile americane au arestat patru suspecţi după ce au descoperit patru copii din North Platte, Nebraska, trăind în condiţii mizere, doi dintre ei fiind ţinuţi în cuşti pentru animale.

Potrivit oficialilor, suspecţii reținuți se confruntă cu acuzaţii multiple.

După o informaţie anonimă, polițiștii au efectuat o verificare la o reşedinţă luni, unde au constatat condiții inumane pentru copiii care locuiau în ea.

Doi copii în vârstă de cinci şi, respectiv 3 ani, au fost găsiţi într-o cuşcă de metal legată cu sârmă, iar alți doi, cu vârsta de opt ani şi opt luni, trăiau în condiții insalubre.

"Era gunoi, haine murdare, mâncare, fecale şi urină de animale în toată reşedinţa", a precizat locotenentul Rich Hoaglund, potrivit realitatea.net.

De asemenea, polițiștii au descoperit urme de abuz fizic asupra victimelor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-17

TAGURI: North Platte, cuști, copii,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tot ce trebuie să ştie viitorii părinţi despre celulele stem Transplantul cu celule stem este o procedură utilizată în mod curent de 25 de ani, în întreaga... 22 Noi 2016 | (0)
Aproape 500 de copii au renunţat la hochei Visul a aproximativ 500 de copii iubitori ai hocheiului, în special din Capitală, s-a destrămat... 28 Noi 2016 | (1)