2016-12-10 01:26

ULTIMA ORA


Copil rămas blocat între două clădiri

 |  16:11
Copil rămas blocat între două clădiri

Un adolescent a rămas blocat, duminică după-amiază, între două clădiri, în apropierea Liceului "Ovidiu", pe strada Basarabiei, din centrul Constanţei, după ce a încercat să sară de pe una din ele, la ora transmiterii acestei ştiri la faţa locului fiind echipaje SMURD, ale Poliţiei şi Ambulanţei, potrivit Mediafax.

La ora transmiterii acestei ştiri, pompierii încearcă să folosească un brâu pentru a-l scoate pe copil pe deasupra, dar operaţiunea este foarte dificilă întrucât distanţa până la acesta este peste cinci metri.

Pompierii îl menţin la o distanţă constantăde sol, ei putând interveni doar de deasupra, în condiţiile în care distanţa dintre cele două clădiri este de aproximativ 30 de centimetri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-26

TAGURI: copil, cladiri, blocat, smurd, politieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ambulanţă SMURD, implicată într-un accident rutier la intersecția Șos. Cotroceni cu Piața Leu O ambulanţă SMURD a fost implicată, sâmbătă, într-un accident rutier la intersecția Șos.... 03 Dec 2016 | (0)
RATB: Circulația tramvaielor de pe linia 41 pe sensul spre Ghencea, blocată Purtătorul de cuvânt al RATB, Constantin Tobescu, a declarat că circulația tramvaielor de pe... 07 Dec 2016 | (0)