2018-11-16 07:37


Corlăţean: Aderarea la Schengen, amânată deoarece Guvernul a cerut şpagă de la Vinci VEZI DECLARATIA

 |  11:38
Corlăţean: Aderarea la Schengen, amânată deoarece Guvernul a cerut şpagă de la Vinci VEZI DECLARATIA

Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat că aderarea României laSchengen a fost amânată de către Franţa pentru că Guvernul a cerut şpagă"la nivel african", adică foarte mare, pentru segmentul de autostradăComarnic-Braşov de la compania franceză Vinci, transmite Realitatea.net.

Ipoteză uluitoare lansată de senatorul PSD Titus Corlăţean, în cadrul emisiunii Ora de Foc. El susţine că decizia Franţei de a cere amânarea aderării ţării noastre la spaţiul Schengen ar avea legătură cu motivele refuzului companiei franceze Vinci de a mai construi autostrada Comarnic-Braşov.

"Atunci când noi aflăm din medii franceze de înalt nivel faptul că acestei companii i s-a cerut şpagă inacceptabilă nici măcar la nivel african, iar compania e scoasa de pe piaţă de un guvern care e pus pe şpagă, acest lucru se răsfrânge politic împotriva României", a declarat Corlăţean, care a ţinut să amintească de faptul că pe segmentul de autostradă Comarnic-Braşov preţul a crescut brusc, în opinia sa, pentru a acoperi această şpagă.

, potrivit unei scrisori adresate comisarului pentru interne.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-05-15
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...