2018-12-15 07:10


Craiova şi FRF se judecă la Curtea de Apel Bucureşti

 |  15:09
Craiova şi FRF se judecă la Curtea de Apel Bucureşti

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) judecă luni procesul privind dezafilierea echipei de fotbal Universitatea Craiovade la Federaţia Română de Fotbal (FRF).

Primarul oraşului Craiova, Olguţa Vasilescu, s-a prezentat luni la sediul CAB pentru a susţine echipa Universitatea Craiova în procesul cu FRF. 'Am venit aici pentru a-mi lua echipa acasă. Pentru noi în oraşul Craiova există doar Universitatea. Cu ea am crescut de mică şi sper ca în această zi să se facă dreptate. Cei de la Jandarmerie m-au rugat să vorbesc cu suporterii noştri care vor veni şi ei aici', a spus Olguţa Vasilescu, la intrarea în sediul CAB.

Circa 50 de suporteri au venit la CAB pentru a fi alături de echipa favorită. Alături de aceştia se află patronul Univesităţii, Adrian Mititelu, fosta glorie a Universităţii, Ilie Balaci, precum şi Olguţa Vasilescu, care poartă un tricou al echipei din Bănie.

Adunarea Generală a Federaţiei Române de Fotbal a votat pe 14 mai excluderea definitivă a Universităţii Craiova din cadrul FRF, cu 168 de voturi pentru, 5 împotrivă şi 18 abţineri, validând astfel decizia provizorie luată de Comitetul Executiv în 20 iulie 2011.

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a solicitat excluderea definitivă, argumentând că SC Fotbal Club Universitatea Craiova SA a încălcat flagrant statutul federaţiei, mai ales prin faptul că a ales să-şi caute dreptatea în instanţele judecătoreşti şi a ocolit instanţa supremă a sportului, Tribunalul de Arbitraj pentru Sport (TAS) de la Lausanne.

În plus, patronul Adrian Mititelu a obţinut un certificat de identitate sportivă pentru două societăţi, fapt pentru care Mircea Sandu va chema în justiţie Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, care a eliberat CIS-ul.

Consiliul Judeţean Dolj, prin Centrul Sportiv de Copii şi Juniori aflat în subordinea sa, a acţionat în instanţă Federaţia Română de Fotbal (FRF) şi a solicitat anularea deciziei Adunării Generale a FRF privind dezafilierea echipei Universitatea Craiova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-01-03
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...