2018-12-10 07:27


Crima din autogara Bartolomeu din Braşov: Tatăl şi fraţii principalului suspect, arestaţi pentru participare la omor

 |  13:32
Crima din autogara Bartolomeu din Braşov: Tatăl şi fraţii principalului suspect, arestaţi pentru participare la omor

Tatăl şi doi fraţi ai principalului suspect în cazul crimei de pe peronul autogării Bartolomeu din Braşov au fost arestaţi preventiv, duminică, pentru omor calificat, anchetatorii stabilind că aceştia au participat la uciderea bărbatului de 30 de ani.

Curtea de Apel Braşov a admis, duminică, recursul formulat de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov şi au dispus arestrea preventivă, pentru 30 de zile, a celor trei complici ai principalului suspect în cazul crimei din autogara Bartolomeu.

Iniţial, procurorii au solicitat arestarea preventivă a tuturor celor patrupersoane implicate în crimă, însă magistraţii Tribunalului Braşov au emis, sâmbătă, , Dumitru Vasile, în timp ce pentru ceilalţi trei au dispus cercetarea în stare de libertate.

Ulterior, procurorii au făcut recurs în cazul celorlalţi trei inculpaţi.

Principalul suspect, Dumitru Vasile din judeţul Prahova, a recunoscut, sâmbătă, în faţa judecătorilor Tribunalului Braşov, că l-a înjunghiat "de trei-patru ori" cu un cuţit pe bărbatul de 30 de ani. Acesta a spus că doar el a fost cel care l-a agresat pe bărbat, însă raportul medico-legal a arătat că victima a fost îmjunghiată de 11 ori.

Dumitru Vasile şi Adrian Păun de 30 de ani, din judeţul Prahova, au călătorit împreună din Franţa cu un autocar, iar în timpul călătoriei cei doi s-au certat din cauza banilor. Joi seară, înainte de a ajunge în autogara Bartolomeu din Braşov, unde autocarul făcea escală, Dumitru Vasile şi-a sunat tatăl şi fraţii să îi vină în ajutor. Aceştia au venit cu o maşină de lux la Braşov, iar pe peronul autogării, Vasile, împreuă cu tatăl său şi cu doi fraţi, l-a agresat şi l-a înjunghiat cu un cuţit pe Adrian Păun. Agresorii au fugit apoi cu maşina de la faţa locului.

Ulterior, victima a ajuns la spital, însă a murit după câteva ore, din cauza rănilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...