2018-12-15 11:17


Criminalul norvegian – chirurgie plastică pentru trăsături ariene

 |  08:48
Criminalul norvegian – chirurgie plastică pentru trăsături ariene

Şeful poliţiei norvegiene, Janne Kristiansen, a declarat că Anders Behring Breivik, autorul masacrului din Oslo, pare să fi apelat la tehnici medicale pentru a-şi accentua trăsăturile “ariene”. Breivik a recunoscut că a omorat 77 de oameni, pentru a “salva” Norvegia de invazia islamistă, informează MSNBC.

“Nu poţi să ai această fizionomie <ariană> ca cetăţean norvegian. Hitler şi-ar fi pus un poster pe pereţi cu poza lui Breivik. Are chipul perfect al modelului arian, tipic pentru propaganda nazistă. Sunt sigur că a apelat la chirurgia plastică”, a declarat Kristiansen. Potrivit unui articol publicat in Daily Telegraph, Breivik i-ar fi mărturisit unui fost coleg de şcoală despre operaţia estetică, în urmă cu zece ani.

“Imi amintesc că eram la o petrecere şi Breivik mi-a spus că a apelat la chirurgia plastică pentru a-şi modifica nasul şi bărbia. Operaţia a avut loc în America. A fost un pic ciudat, dar în acea perioadă anturajul lui era format din oameni obsedaţi de aspectul lor fizic”, a afirmat sursa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...