2017-01-24 21:24


Crin Antonescu: Băsescu şi Boc, ultimii lideri comunişti europeni

 |  13:01
Crin Antonescu: Băsescu şi Boc, ultimii lideri comunişti europeni

Ca răspuns la o afirmaţie a premierului, potrivit căreia liderii USL ar fi rămas 'singurii dinozauri populişti din Uniunea Europeană', preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Ploieşti, că Traian Băsescu şi Emil Boc sunt ultimii doi lideri importanţi comunişti din Europa.

'Nu cred că ultimii doi lideri importanţi comunişti din Europa, Traian Băsescu şi Emil Boc, pentru că e singurul prim-ministru din Uniunea Europeană care a fost comunist, pot folosi termenul de dinozaur la adresa unor preopinenţi politici', a afirmat Crin Antonescu, catalogând afirmaţia premierului ca 'lipsită de imaginaţie'.

De asemenea, Antonescu a arătat că cine a citit programul economic sau oricare dintre programele USL nu poate găsi în acestea vreun element populist. Crin Antonescu a reacționat la acuzația de vineri a premierului Emil Boc conform căreia liderii PNL și PSD ar fi rămas 'singurii dinozauri populişti din Uniunea Europeană'. 'România ar fi avut vreodată vreo şansă să îşi finanţeze un deficit, aşa cum vor domnul Antonescu şi Ponta, acum s-au supărat că am spus 'Ponta şi Antonescu', acum spun Antonescu şi Ponta, aceşti domni preşedinţi de partide din opoziţie, care cred că au rămas singurii dinozauri populişti din UE şi nu pricep ce se întâmplă în lume? (…) Vor să facă exact aceeaşi politică populistă care a dus Uniunea Europeană pe marginea prăpastiei - mărire de deficite, creştere de datorie, fără să ai productivitatea muncii în spate', a declarat, vineri, Emil Boc, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-28

TAGURI: Antonescu, Boc, Băsescu, comuniștiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IO
11 Dec 2011

Mare e gradina cu prosti...daca si dupa toti anii astia de chin ,in care au fost pe rand lovite toate categoriile sociale, dar in special cei mai amarati,inca mai sunt dubii cu privire la competenta sau moralitatea unui Basescu,Boc,Udrea,Berceanu,Oprea,Funeriu,Blaga...si lista cuprinde mii de lichele......ce mai asteapta sa vada sau sa se schimbe basistii lui Boc? Ponta si Crin sunt singurele sanse sa le cada scaunele celor care s-au intalat mult prea confortabil pt foamea si frigul din casele romanilor uitand ca puterea politica este o responsabilitate nu un drept sau un comfort ce li se datoreaza istetimii personale....
ELENA
11 Dec 2011

La CE s-a ajuns la concluzia ca :GATA , e deajuns cu minciuna si demagogia , cu populismele si....cu prostia - numai Ponta si Antonescu n-au auzit .Dormeau si visau ca sunt la guvernare .
UN PENSIONAR
11 Dec 2011

Am facut in ziarul dvs 2 comentariii unul referitor la PITULESCU si unul la JIJI CIOBANUL va multumesc ca mi ati acceptat cele 2 comentarii acum fac un comentariu la declaratia tov PORUMBACU mai intii il intreb putea sa lucreze in invatamint si sa nu fie membru PCR ?ca eu nu am putut am fost obligat in timpul facultatii sa devin membru PCR daca refuzam eram dat afara din facultate sau el a fost un caz special adica turnator cu doua porecle nu sint avocatul celor doi politicieni poate au fost comunisti dar CRINUL otravit s a unit cu ILICI NASTASE si automat cu KGB deci a intinat principiile liberare vorba lui ILICI care vorbea de cele socialiste nu ma mir ca PNL este remorca PSD cu liberali ca MELESCANU ORBAN NICOLESCU HASOTI FENECIU RUSANU QINTUS TARICEANU VOICU GORGHIU VALEANU CHIUARIU ADOMNITEI ROMAN DIACONU PATRICIU si altii toti sint liberali vopsiti in rosu cu secera ca ciocanul este la PSD ILICI cind o sa apara in presa dosarul de la CNSAS a lui tov cu nume de floare si de pasare CRIN PORUMBACUpoate nu v a mai latra la latrinele lui FELIX ?
Random image