2018-12-16 10:16


Crin Antonescu: „Dacă nu se constituia USL, pierdeam şi la Baia Mare”

 |  17:46
Crin Antonescu: „Dacă nu se constituia USL, pierdeam şi la Baia Mare”

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a declarat că la alegerile parţiale de duminică din cele două colegii din Neamţ şi Maramureş, Uniunea Social-Liberală s-a luptat cu „partidul-stat” în care s-a transformat PDL.

În cadrul unei conferinţe de presă la care a mai participat şi liderul PSD Victor Ponta, Antonescu a declarat că USL ar fi pierdut alegerile de la Baia Mare, dacă alianţa dintre PSD, PNL şi PC nu s-ar fi realizat. „La Neamţ noi ne-am luptat nu cu un partid concurent, ci cu un partid care şi-a subordonat statul, care implică statul în jocul electoral, care nu respectă reguli”, a declarat Antonescu. „Se dovedeşte acum că era nevoia ca noi să construim o fortţă unită, care să constituie o alternativă puternică la partidul-stat în care s-a transformat PDL. În mare măsură, inclusiv alegerile de ieri, chiar dacă sub aşteptările noastre, ne întăresc încrederea că aceasta este alternativa prin care vom putea schimba puterea coruptă din România"


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZIGZAG
22 Aug 2011

vorbeste chuky antenescu care a intrat in parlamentul Romaniei de pe locul 3.acest mare luptator pentru democratie uita cine l a hranit pana mai ieri.
Random imageUltimele stiri


loading...