2017-01-17 02:49

ULTIMA ORA


Crin Antonescu: Încep discuţiile pentru retragerea din Parlament

 |  07:38
Crin Antonescu: Încep discuţiile pentru retragerea din Parlament

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, luni seară, că în foarte scurt timp vor începe discuţiile cu partenerii de alianţă în vederea retragerii în bloc din Parlament. Totodată, liderul PNL a subliniat că mai mulţi parlamentari PNL, printre care Ludovic Orban şi Adriana Săftoiu, şi-au depus deja demisiile, fără ca acestea să fie aprobate. 

'De mâine sau poate chiar din seara asta începem discuţiile cu PSD şi PC pentru retragerea din Parlament', a declarat Crin Antonescu. Liderul PNL are convingerea că acest gest este un semnal către opinia publică nemulţumită de performanţele actualei clase politice româneşti și va constitui 'un imbold' pentru Putere să accepte organizarea alegerilor anticipate.

De asemenea, preşedintele național-liberalilor a subliniat că mai mulţi parlamentari PNL şi-au depus deja demisiile și că cele mai multe voci din cadrul partidului sunt pentru o demisie în grup a Opoziţiei din Parlament.

 'Sunt mai multe demisii, vreo 8-10, nu le-am numărat. (...) În acest moment nu sunt demisionaţi, ci doar şi-au manifestat decizia de a demisiona. Deci nu putem vorbi de demisii active, vor fi activate în funcţie de deciziile pe care le vom lua coaliţie. (...) Dacă decidem să rămânem, atunci nici cei care vor să plece nu vor pleca, iar dacă decidem să plecăm, atunci nici cei care ar vrea să rămână, nu vor rămâne', a explicat Antonescu.

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat, luni seară, că partidul său este pregătit să se retragă imediat din Parlament alături de celelalte formaţiuni din Opoziţie, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-09

TAGURI: Crin_Antonescu, PNL, Parlament, retragereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image