2018-12-14 07:46


Crin Antonescu la adresa Rodicăi Culcer: "o pensionară nesimțită"

 |  12:11
Crin Antonescu la adresa Rodicăi Culcer: "o pensionară nesimțită"

Justificând că a reprodus o sintagmă folosită de Traian Băsescu referitoare la pensiile nesimțite, Crin Antonescu, într-o emisiune la Realitatea TV, a folosit sintagma "pensionara nesimțită" la adresa Rodicăi Culcer care conduce departamentul de știri al TVR, deși a atins deja vârsta pensionarii.

…"pe banii mei, din impozitele mele, ei sa facă ce era Televiziunea Romana înainte de '89, de dimineață până seara, aducând toți ratații care nu au reușit în presa de pe piață, cum e Lupea, Mircea Marian...Deci, eu vorbesc de oameni plătiți gras, din bani publici, ca să facă politică de partid. E inacceptabil. Asta am cu doamna Culcer", a detaliat Crin Antonescu. Deși Rodica Culcer a împlinit vârsta legala de pensionare pe 30 mai 2011, iar contractul cu TVR era valabil pana la 30 iunie, aceasta a depus, la sfărșitul lunii iunie, o cerere de reangajare prin cumul cu pensia, care i-a fost aprobata de conducerea TVR.

La 1 iulie Rodica Culcer a fost reîncadrată pe un post de execuție, îndeplinind, prin delegare, atribuțiile de director al Stirilor TVR.

"In conformitate cu legislația muncii in vigoare, orice persoană care îndeplinește condițiile de pensionare poate solicita reangajarea prin cumul cu pensia. Este atributul angajatorului să decidă asupra aprobării unei asemenea cereri", au explicat reprezentanții TVR, potrivit Hotnews.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-21

TAGURI: Crin Antonescu, Rodica Culcer
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...