2018-11-18 12:15


Crin Antonescu respinge ideea unui exod în masă către USL

 |  06:59
Crin Antonescu respinge ideea unui exod în masă către USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, respinge ideea unui exod în masă al democrat-liberalilor către USL. Liderul liberal a declarat, joi seară, că nu toţi cei care vor pleca din PDL vor fi primiţi în USL şi vor candida sub sigla Uniunii.

'S-a discutat foarte mult şi, cred, îndeajuns, de cazul Frunzăverde, un caz chiar special, şi a mai existat, în ce priveşte PSD, cazul primarului de la Slatina. Astea sunt cazuri majore. Între timp, sigur, asistăm la o anumită hemoragie, să-i spun aşa, în cadrul Puterii, dar sunt foarte mulţi oameni care demisionează, care se delimitează, pleacă din rândurile PDL, în principal, partid care are din ce în ce mai puţine şanse şi probabil asta este şi motivul. Dar nu înseamnă că toţi oamenii ăia au fost primiţi şi învestiţi cu rolul de a purta, să spunem aşa, programele noastre, mesajele noastre şi culorile noastre în alegerile următoare. Nu. Uşa este chiar închisă', a declarat Antonescu.

Există şi nişte termeni foarte pragmatici 'şi puţin simpatici ai acestei lupte, toată lumea face calcule', a subliniat liderul PNL. 'Bătălia noastră cu actuala putere va fi mult mai uşoară la toamnă, ea e grea acum. Ultima şansă, ultimul aliniament de rezistenţă al actualei puteri este în alegerile locale, pentru că au mulţi primari, pentru că primarii, odată introdus acest sistem cu alegerea într-un singur tur, sunt mari favoriţi primarii în funcţie. Şi atunci, sigur că noi suntem interesaţi să disputăm unii din aceşti aleşi locali cu actuala Putere. Dar asta nu înseamnă un exod în masă. Cel puţin până acum, am avut grijă şi o vom face şi de acum încolo', a adăugat preşedintele PNL.

Liderul PNL respinge afirmaţia colegului său de partid Varujan Vosganian care susţinea, recent, că există riscul să nu mai poată fi făcută o distincţie dacă sunt primiţi prea mulţi reprezentanţi ai PDL în rândul liberalilor. 'Nu cred că există acest risc. Suntem atenţi toţi şi, mai ales, suntem atenţi să rămânem într-o zonă a rezonabilului, a onorabilităţii. De pildă, una este să vină Sorin Frunzăverde, la care nu veţi găsi, în şapte ani, o declaraţie violentă, agresivă, descalificantă, la adresa PNL, şi (...) alta ar fi să ne luăm mâine în braţe, nu ştiu, cu unul din fruntaşii... cu domnul Oltean, ştiu şi eu, cu oricine altcineva, cu doamna Udrea', a subliniat Crin Antonescu, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-07-05

TAGURI: exod, USL, PNL, PDL, Crin_Antonescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...