2017-01-24 07:07


Crin Antonescu: Suntem antrenaţi împotriva diversiunilor

 |  07:11
Crin Antonescu: Suntem antrenaţi împotriva diversiunilor

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, miercuri seara, că opoziţia a insistat ca mitingul USL să aibă loc deși au existat multe încercări de a descuraja organizarea evenimentului de joi. Acesta a subliniat că cei din PNL sunt 'destul de antrenaţi împotriva diversiunilor'.

'Să ştiti ca foarte multe încercări de a descuraja acest miting au avut loc. Foarte multe. (...) Am insistat să-l facem pentru că dacă nu avem curajul să spunem că suntem suficient de hotărâţi, de fermi, de maturi şi de civilizaţi ca să putem dejuca diversiuni, atunci înseamnă că trebuie să ne lăsăm. Da, pot exista diversiuni, pot exista provocări. În ce ne priveşte, însă, pe cei din PNL să ştiţi să suntem destul de antrenaţi împotriva diversiunilor. (...) Am fost victime de multe ori, ştim să ne apărăm', a subliniat liderul PNL.  La protest sunt aşteptaţi între 10 şi 15 mii de persoane, iar organizarea acestuia trebuie să dea un semnal de forţă, a precizat Crin Antonescu. 'Încă o dată cred că un semn de forţă trebuie dat. Cred că vor fi între 10 şi 15 mii de oameni, ceea ce nu-i puţin. Şi până la urmă nici nu ştiu câţi vor fi pentru că îi aşteptăm pe toţi care au aceste revendicări. Nu-i punem să se înscrie în vreunul din partidele noastre, nu dăm un caracter partinic pronunţat, nici vizual, nici altfel', a explicat preşedintele PNL.

Totodată, Crin Antonescu a adăugat că singura rugăminte şi condiţie pentru ca mitingul să fie deschis tuturor este comportamentul civilizat si respectarea legii. ''Sunt așteptaţi toţi cetăţenii care vor măcar cele trei lucruri pe care nu le-am auzit, acum, în stradă, de cinci zile, ci pe care le spunem de câţiva ani: Jos Băsescu, Jos Guvernul, alegeri anticipate, schimbare majoră în politica românească şi în modul de a face politică', a declarat preşedintele PNL.  Întrucât se dorea transmiterea unui mesaj către protestatarii din zona Arcului de Triumf, acela că nu sunt singuri, s-ar fi solicitat, iniţial, autorizaţie pentru un marş din aceea zonă spre Piaţa Universităţii, a precizat Antonescu. 'Am solicitat autorizaţia şi am intenţionat să avem un marş de la Arcul de Triumf cu capăt de traseu în Piaţa Universităţii, cu toată grija ca să nu ne suprapunem, să nu înghiţim sau să încercăm a facem poze cu mişcarea de acolo. Vroiam simbolic să ajungem în Piaţa Universităţii pentru că, repet, avem aceleaşi revendicări, chiar dacă avem identităţi diferite, avem cel puţin jumătate de drum de parcurs împreună noi şi aceşti oameni care nu au partid dar au aspiraţii politice clare (...) şi să le dăm în acelaşi timp şi mesajul şi sentimentul şi semnul de care cred că au nevoie, acela că nu sunt singuri, inclusiv în stradă', a declarat președintele PNL, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-12

TAGURI: Crin_Antonescu, PNL, diversiuni



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


@ ALA DE 85 DE ANI
19 Ian 2012

acele nave le-a vandut baSHeskHUOOOOOOOOOO, de ce crezi tu ca tine cu dintii de scaunul de la 3 coceni?! puscaria va mananca pe toti PDl-isti !
Random image