2017-01-24 01:01


Cristian Paţurcă va fi înmormântat pe Aleea Actorilor, lângă Pittiş şi Sterian

 |  12:40
Cristian Paţurcă va fi înmormântat pe Aleea Actorilor, lângă Pittiş şi Sterian

Cristian Paţurcă va fi înmormântat vineri pe AleeaActorilor din Cimitirul Bellu din Capitală, lângă Florian Pittiş şi ValeriuSterian, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele Asociaţiei "21Decembrie", Teodor Mărieş. Ultima dorinţă a lui Paţurcă a fost să fieincinerat.

Sicriulcu trupul neînsufleţit al lui Cristian Paţurcă va ajunge la Cimitirul Belluvineri după prânz, fiind condus pe ultimul drum de la sediul Asociaţiei"21 Decembrie", prin Piaţa Universităţii şi prin zona EroiiRevoluţiei.

Deşiultima dorinţă a lui Cristian Paţurcă a fost să fie incinerat, iar cenuşa să îifie depusă la troiţa de la Universitate, familia şi prietenii apropiaţi auajuns la concluzia că este mai bine să fie înmormântat.

"Afost o discuţie, miercuri noapte, între familie, prieteni apropiaţi, mediciicare l-au tratat pe Paţurcă şi toţi au ajuns la concluzia că este mai bine săîl înmormânteze decât să îl incinereze", a spus Teodor Mărieş.

Mărieşa mai spus că, după ce s-a luat această hotărâre, l-a sunat pe Ion Caramitru şii-a cerut să intervină pentru ca Paţurcă să primească un loc de veci"între moţul Pittiş şi Vali Sterian, prietenii lui buni".

"Cade obicei, domnul Caramitru a fost un om. Fără niciun comentariu, ne-a ajutatsă rezolvăm problema," a precizat Teodor Mărieş.

Iniţial,familia luase decizia ca trupul lui Paţurcă să fie incinerat, aceasta fiindultima sa dorinţă înainte de a muri, comunicată prin intermediul unor scrisori.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image