2018-07-17 23:51


Cristian Poteraş: USL a fost pe val

 |  23:50
Cristian Poteraş: USL a fost pe val

Primarul sectorului 6, democrat-liberalul Cristian Poteraş, a declarat duminică seară că mai are încă speranţă în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor locale, dar a afirmat că USL a fost pe val, spunând că s-a votat partidul şi nu candidatul. Potrivit exit-poll-urilor, în sectorul 6, pe primul loc la vot  a fost Rareş Mănescu, candidatul USL, cu 57%  din voturi, faţă de doar 19%, cât are Poteraş.

“Aşteptăm numărătoarea. Nu am ce să îmi reproşez. Votul politic este cel care dă acest procent”, a afirmat Poteraş, la sediul PDL Bucureşti, întrebat cum comentează rezultatul exit-poll-urilor care îl plasează pe locul al doilea după liberalul Rareş Mănescu. El a precizat că în zilele următoare se va face o analiză la nivelul partidului cu privire la rezultatele înregistrate de PDL la alegerile locale.

Întrebat care este relaţia dintre el şi candidatul USL la sectorul 6, Rareş Mănescu, Poteraş a afirmat: 'Ne cunoaştem de foarte mult timp'.

El a precizat că mai are încă speranţă în ceea ce priveşte rezultatul alegerilor de la Primăria sectorului 6, punctând că au mai fost situaţii în care exit-poll-urile au arătat o diferenţă mare între candidaţi şi rezultatul final a fost altul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-10-04

TAGURI: alegeri_locale, poteras, pdl, rares manescu

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BOMBA
11 Iun 2012

Au revenit comunisti o sa traim ca in 90, o sa stam la coada la paine , ne-au vandut toata tara , petromu' numai zic. Au vandut BCR pe 3 miliarde de euro au bagat 1 miliard de euro in buzunar restu i-au dat ca stimulente la bugetari si in 2009 cand a venit criza ne-au lasat cu un deficit de 9 miliarde de euro.
CORNEL
11 Iun 2012

USL baga spaima in romani USL isi face terenul pt furaciuni in masa ca in 2000 cand era nastase premier si acum nu au habar sa guverneze si ataca zi de zi pe cineva din pdl, in loc sa isi asume esecul.
D P
11 Iun 2012

Asta daca are ce fura, daca nu cumva a furat Poteras cu Dna Udrea tot ce se mai putea
Random imageUltimele stiri

Apa Nova