2016-12-09 07:50

ULTIMA ORA


Cristian Preda încurajează Opoziţia pentru suspendarea preşedintelui

 |  11:28
Cristian Preda încurajează Opoziţia pentru suspendarea preşedintelui

Europarlamentarul democrat-liberal Cristian Preda, a declarat, luni, la RFI, că lansarea procedurii de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu va ajuta PDL în campania de anul viitor.

'Le vom fi recunoscători dacă pornesc procedura suspendării.(…) A devenit un soi de obişnuinţă. Suspendarea preşedintelui, ameninţarea cu suspendarea a ajuns să fie un soi de echivalent al moţiunii de cenzură îndreptate împotriva şefului Guvernului. Evident că textul Constituţiei nu face o asemenea apropiere', a declarat Cristian Preda. Demersul suspendării preşedintelui Traian Băsescu l-ar ajuta atât pe şeful statului, cât şi pe democrat-liberali, apreciază europarlamentarul. 'Cred că dacă o pornesc, dacă procedura e realmente lansată în Parlament, PDL şi Traian Băsescu vor avea de câştigat. Aşa că eu îi încurajez pe liderii Opoziţiei să pornească procedura, pentru că nu au un temei constituţional şi sunt convins că lumea va înţelege acest lucru şi, pe de altă parte, dacă fac acest lucru, n-au timp să facă o Opoziţie mai serioasă. Acum sunt puţin cinic şi ironic, dar cred că trebuie trecut de la vorbe la fapte. Să pornească procedura şi ne vor ajuta în campania de la anul, le vom fi recunoscători!', a explicat Cristian Preda, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-04-12

TAGURI: Cristian_Preda, suspendare, OpozițieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Reacția lui Lucian Bute după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj Pugilistul Lucian Bute a primit una dintre cele mai bune vesti dupa jumatate de an. Comisiile... 27 Noi 2016 | (0)
Se menține decizia de suspendare în cazul lui Joseph Blatter Tribunalul de arbitraj sportiv (TAS) de la Lausanne a menținut decizia de suspendare a fostului... 05 Dec 2016 | (0)